Otvorene pozicije

Trenutno su otvorene sledeće pozicije:

Tehnički direktor CTO

Potreban je iskusan menadžer da preuzme ulogu Tehničkog direktora naše kompanije. U saradnji sa menadžmentom Tehnički direktor pravi viziju, strategiju i plan daljeg tehnološkog razvoja kompanije i rukovodi sektorom za koji je nadležan. Tesno sarađuje sa direktorom prodaje i direktorom finansija sa kojima radi na konstatnom unapređenju kako svih procesa u firmi tako i na profesionalnom razvoju zaposlenih. Idealan kandidat je dokazan lider sa velikim iskustvom u tehnološkom razvoju i primeni savremenih IT rešenja, koji će održavati nivo znanja postojećih tehnoloških trendova kako bi osigurao dalji razvoj i napredak naše kompanije.

Software Developer/Programer

Algotech је kompanija specijalizovana za dizajn i implementaciju sistema integrisanih komunikacija, baziranih na najnaprednijim svetskim rešenjima i tehnologijama. Razvili smo sopstveni softverski proizvod za automatizaciju poslovnih procesa, naročito u okruženjima za kontakt centar. Kontinuirano se unapređuje novim funkcionalnostima i mogućnostima integracije sa rešenjima call centara kompanije Avaya, Cisco itd.

Vodeći računovođa

Algotech d.o.o. Beograd je renomirana ekspertska firma za oblasti kontakt-centara, integrisanih digitalnih, telefonskih i video komunikacija, računarskih mreža, Work Force menadžmenta i monitoringa kvaliteta.

Postanite deo našeg tima

Postanite deo dugogodišnje prakse uspešnog poslovanja, saradjujte sa visoko kvalifikovanim i sposobnim kolegama, napredujte – povećajte i unapredite svoja znanja i veštine.
Bilo da želite da započnete karijeru u Algotechu ili da se kroz praksu se upoznate sa radom u našoj kompaniji, pošaljite svoju prijavu sa biografijom odeljenju ljudskih resursa, sa naznakom za koju poziciju konkurišete, na e-mail: hr@algotech.rs ili popunite kontakt formular:

Vaša radna biografija (*)


"