Biznis rješenja

Koristeći potencijal najnovijih komunikacijskih i informacijskih tehnologija na pouzdan i kreativan način, svojim partnerima osiguravamo prednosti na tržištu. Naša poslovna politika se zasniva na razvoju rješenja po mjeri korisnika iz različitih oblasti industrije, bez obzira na njihovu veličinu ili tržišnu poziciju.
Naše usluge obuhvataju savjetodavne prijedloge za rješenja u okviru kompanije, integraciju sistema i servisnu podršku, kao i konsultantske usluge, obuke i treninge. Najuspješniji smo u sljedećim oblastima:Naše usluge obuhvataju savetodavne predloge za rešenja u okviru kompanije, integraciju sistema i servisnu podršku, kao i konsultantske usluge, obuke i treninge. Najuspešniji smo u sledećim oblastima:

KONTAKT CENTRI

U modernom vremenu obavezan element svake prodajno orijentirane organizacije s fokusom na korisnika!

Pogledajte proizvode
INTEGRIRANE KOMUNIKACIJE

Jedan informacijski sistem za glasovnu, video i tekstualnu komunikaciju, audio i video konferencijske veze...

Pogledajte proizvode
AUTOMATIZACIJA POSLOVNIH PROCESA

Praćenje toka komunikacije unutar poslovnog procesa je jedan od osnova unapređenja efikasnosti

Pogledajte proizvode
CUSTOMER ENGAGEMENT

„Customer engagement“ označava poslovnu komunikaciju između korisnika i kompanije putem različitih komunikacijskih kanala

Pogledajte proizvode
WORKFORCE MANAGEMENT

Upravljanjem i optimizacijom ljudskih resursa postižemo balans optererćenja zaposlenih ali i značajne finansijske uštede

Pogledajte proizvode
NETWORKING

Sa jednom mrežom, koja nosi sav protok saobraćaja, moguće je dobiti široki dijapazon integriranih usluga uz zaštitu dosadašnjih investicija i kontrolu budućih troškova.

Pogledajte proizvode