Svjedoci smo sve učestalije digitalizacije svega što nas okružuje, od kućnih aparata, automobila, pojave različitih gedžeta, pa sve do potpune izmjene načina rada i poslovanja. Kompanije, trgovinski lanci i brendovi su shvatili da se i oni moraju prilagoditi ovom trendu i na taj način povećati konkuretnost i ojačati svoju poziciju na tržištu.

Tako je i mobilni operater Vip mobile u mjesecu maju otvorio dva savremena i potpuno digitalizovana centra za svoje korisnike. Dejan Turk, CEO Vip Mobile, je svečano otvorio prvi digitalizovani centar u Smederevu u prisustvu mnogobrojnih zvanica i korisnika, dok je drugi prodajni objekat počeo sa radom u novom tržnom centru u Beogradu – Ada Mall, koji je 23.05. otvorila Branka Pudrlja Durbaba. U pitanju je prvo prodajno mjesto koje je otvoreno u okviru digitalizovanog pulta.

vip mobile digitalizovani centri

Algotechova savremena softverska i hardverska rešenja, omogućili su da korisnici dožive potpuno digitalno iskustvo u okviru Vip mobile prodajnih mjesta.

Vip mobile će od sada svojim korisnicima prikazivati najaktuelnije ponude na Digital Signage ekranima, a sve to pomoću Wallboard Digital Signage platforme. Wallboard platforma omogućava laku i brzu promjenu sadržaja koji se prikazuju na ekranima.

digitalne-cene

Pored profesionalnih Digital Signage ekrana, u radnjama se nalaze i touch screen ELO i ProDvx displeji, koji omogućavaju posjetiocima ovih digitalizovanih centara da sami pogledaju kompletnu Vip mobile ponudu mobilnih telefona i drugih uređaja i još brže i lakše dođu do informacija koje ih interesuju.

digitalne-cene

Primjena Digital Signage rješenja u svijetu je do sada pokazala:

1. Da digitalni displeji privuku 400% više pogleda potrošača nego kada se koristi tradicionalni štampani materijal
2. Da je 80% brendova dodatno povećalo svoju prodaju (do 33%) nakon upotrebe Digital Signage rješenja
3. Da je Digital Signage recall rate daleko veći nego u slučaju korištenja bilo koje druge forme tradicionalnog reklamnog medija (83% potrošača se sjeća sadržaja koji je viđen na digitalnom ekranu)
4. Da to povećava konkurentnost i intenzivira kontakt sa vašim klijentima.

Uz Digital Signage ekrane, u Vip mobile digitalizovanim centrima se nalaze i digitalne cijene. Rješenje za digitalne cijene omogućava kreiranje, kontrolu i upravljanje cijenama na digitalnim pločicama/displejima.

Pomoću ovih digitalnih cijena, nema više štampanja, niti montiranja cijena na desetine, pa čak i stotine proizvoda u okviru jednog prodajnog objekta. Ažuriranje cijena radi se kroz softversko rešenje, koje ove izmjene čine bržim i efikasnijim nego što se to radilo ikada do sada.

Zamislite samo koliku uštedu donosi ovakvo rješenje, a i mogućnosti koje vam ono pruža. Od sada, bez problema u toku jednog dana možete mijenjati kompletan cjenovnik vaših proizvoda i to kroz samo par klikova.

Pozivamo vas da posjetite nove Vip mobile digitalizovane centre i doživite potpuno digitalno iskustvo.

 

digitalne-cene