Extreme analitika

Extreme Application Analytics je rješenje za analizu i optimizaciju aplikacija putem mreže, koja prikuplja podatke sa mreže, agregira ih, analizira, povezuje i osigurava izvještavanje u cilju omogućavanja donošenja boljih odluka i unapređenja poslovnog učinka.
To je prvo i jedino rješenje u industriji – patentiranje u toku – za pretvaranje Mreže u strateški poslovni imetak – omogućujući eksploataciju mrežnih poslovnih događaja i strateških informacija, što će poslovnim liderima omogućiti brže i efikasnije donošenje odluka. Sve to čini iz centraliziranog komandno-kontrolnog centra, koji kombinira upravljanje mrežom s poslovnom analitikom, na do sada neviđenoj skali (100m sesija) i opsegu.

Application Analytics omogućava IT odjelima da optimiziraju mrežu za svaku pojedinačnu aplikaciju, unaprijede nivo zaštite za te aplikacije i osiguraju podatke za poslovnu analitiku. Na ovaj način IT može pretvoriti mrežu u značajan poslovni resurs koji donosi vrijednost drugim odjelima u kompaniji, a uz to ohrabruje inovacije u poslovanju kroz mrežnu infrastrukturu.
Application Analytics inteligencija IT odjelima osigurava vidljivost i kontrolu nad aplikacijama i web-stranicama (uključujući i povezane web-stranice) u svim dijelovima i tipovima mreža, od žičane i bežične terminalne opreme sve do corea i data centra, kao i promet aplikacija od preduzeća do privatnog ili javnog clouda, ili bilo kojeg drugog servisa na internetu.