IP Office Platform - Avaya rješenja za objedinjene komunikacije i kolaboraciju

Upoznajte se s komunikacijskim, konferencijskim i infrastrukturnim rješenjima koja omogućavaju interakcije u realnom vremenu, integrirajući glas, video, podatke, poruke, konferencije, mobilnost i još mnogo toga. Dok vas Avaya uvodi u svijet mobilnosti, aplikacija, društvenih mreža i clouda, vaši zaposleni postaju sve integriraniji, a produktivnost raste. Zadovoljstvo vaših klijenata je u porastu, a inovacije se razvijaju. A dok rastete, možete računati na neuporedivu skalabilnost i fleksibilnost na bilo kojem nivou i lokaciji, od malih ekspozitura, do korporativnog sjedišta.
Promijenite način na koji vodite biznis tako što ćete stvoriti konzistentno iskustvo vašim klijentima i zaposlenima. Bez obzira na to gdje se nalaze, koje uređaje ili aplikacije koriste, korisnici mogu telefonirati, slati poruke, koristiti konferencijsku vezu, kontakt centar, video i sistem objedinjenih komunikacija – na fleksibilnoj Avaya platformi.

Sačuvajte vašu investiciju uz rješenje koje se jednostavno i povoljno prilagođava promjenama u komunikacijskim potrebama kompanije. Počevši od tek pet korisnika, Avaya IP Office™ se jednostavno može proširiti tako da zadovolji potrebe 3.000 korisnika na jednoj ili na 150 lokacija. Omogućite svojim mobilnim timovima da bolje sarađuju i promoviraju prodaju – bilo gdje, bilo kada i putem bilo kojeg uređaja.
Smanjite IT troškove uz platformu koja zaista radi odmah po uključivanju, koje bez ikakvog napora spušta aplikacije vašem osoblju. WebRTC aplikacije omogućavaju click-to-call putem Google for Worka, Salesforce.com, i Microsoft Office 365.
Oslonite se na Avaya službu podrške da optimizirate učinak vaše platforme. Možemo vam pomoći da produžite životni vijek proizvoda i zaštitite vašu investiciju u Avaya tehnologiju.
Ubrzajte rast pomoću IP Office rješenja i kreirajte konzistentne interakcije u okviru kompletnog poslovanja.

Mobilnost

Budite povezani u cilju neprekidne produktivnosti, s bilo kojeg mjesta.
To što ste na putu više ne znači da ste van kancelarije. Svaki član tima ima samo jedan broj koji klijenti koriste da ga kontaktiraju na bilo kojoj lokaciji, putem bilo kojeg uređaja. Rutirajte sve pozive na kancelariju kako biste osigurali privatnost. Smanjite troškove provajdera tako što ćete telefonirati putem najbližeg dostupnog WiFi-a. Omogućite udaljenim i mobilnim zaposlenim sve što imaju u kancelariji putem bilo kojeg uređaja, uključujući pristup korporativnom imeniku, pristup i kontrolu nad konferencijama, presence i instant poruke (instant messaging). Vaš zaposleni može koristiti IP Phone od kuće, bez VPN troškova, što omogućava Avaya Session Border Controller.

Video

Sastanite se gdje god da ste, putem bilo kojeg uređaja – baš kao da se vidite uživo.
Video unosi akciju u život. Bilo da se sastajete sa saradnicima na udaljenoj lokaciji, partnerima na drugom kraju države ili korisnicima širom svijeta, uživajte u sastancima lice-u-lice putem jednostavnog, intuitivnog i prikladnog videa. Koristite prednosti HD videa, držite prezentacije i crtajte po njima, kako biste sastanke učinili produktivnijim, efikasnijim i sadržajnijim. Sve što vam treba je internet i PC, Mac, ili smartphone. Avaya IP Office virtuelne sobe za sastanke interoperabilne su s vodećim sobnim videokonferencijskim sistemima.

Multikanalnost

Povećajte angažman vaših klijenata.
Unaprijedite korisničko iskustvo i efikasnost agenata u kontakt centru tako što ćete vašem kontakt centru dodati moćne, a pristupačne, multikanalne funkcionalnosti uključujući glas, e-mail, web chat, SMS i fax. Pretvorite troškovni u profitni centar tako što ćete automatski inicirati outbound prodajne kampanje u vrijeme kada agenti nemaju dolazne pozive. Bilo da se odlučite za lokalnu, ili implementaciju iz clouda, Avaya ima kompletna kontakt centar rješenja koja će pratiti vaš rast.