Oblasti poslovanja

TELEKOMUNIKACIJE

U današnjem svetu, telekomunikacije su temelj na koji se oslanja moderno poslovanje. Algotech je prepoznat kao regionalni lider u implementaciji i podršci kompleksnih i robusnih komunikacijskih rješenja kakva su neophodna ovakvom tipu organizacija.

Pogledajte proizvode
FINANSIJSKE INSTITUCIJE

Prateći trendove kretanja svjetskog IT tržišta, trudimo se da ponudu rješenja za banke i druge kompanije iz oblasti finansijskog poslovanja održavamo aktuelnom, ažurnom, te da novim rešenjima opravdamo i unaprijedimo do sada stečeno povjerenje

Pogledajte proizvode
OSIGURANJA

Algotech osiguravajućim kompanijama omogućava primjenu najboljih svjetskih rješenja za tržišni nastup, komunikaciju s klijentima i optimalno korištenje podataka za kreiranje ponuda usmjerenih i prilagođenih postojećim i potencijalnim osiguranicima.

Pogledajte proizvode
MEDICINSKI SEKTOR

Tehnološka podrška za telemedicinu su videokonferencijski sistemi, kojima se Algotech profesionalno bavi više od 10 godina.

Pogledajte proizvode
INDUSTRIJA

Efikasna komunikacija i brže plasiranje novih proizvoda na tržište postižu se danas automatiziranim i efikasnijim procesima i pristupu informacijama u realnom vremenu, te stoga i proizvodne kompanije moraju da prate savremene informaciono – komunikacione tehnologije

Pogledajte proizvode
JAVNI SEKTOR I LOKALNA SAMOUPRAVA

Bilo da su u pitanju pametni gradovi, sistemi hitnih interventnih službi, upravljanje putnom ili komunalnom infrastrukturom Algotech u svom portfoliju nudi kompletna rješenja koja mogu dati odgovor na svaki postavljeni cilj i zadatak.

Pogledajte proizvode
MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

Algotech je pripremio ponudu rješenja i modela finansiranja prilagođenu malim i srednjim preduzećima, tako da mogu koristiti najbolje svjetske tehnološke koncepte i rješenja u osvajanju tržišta, ali da, s druge strane, ne ugrožavaju svoju finansijsku stabilnost.

Pogledajte proizvode
LOGISTIKA, DISTRIBUCIJA I MALOPRODAJA

Današnja ekonomija je mnogo sofisticiranija i agilnija nego što je bila prethodnih decenija. U B2B i B2C svjetu, odnosno sjvetu logistike, distribucije i maloprodaje primarna tačka postaje korisnik, kao individua, sa svojim osobinama, željama, ambicijom i historijom.

Pogledajte proizvode