Together@Algotech

Naš tim je prepoznatljiv po tome što ga čine ljudi koji uživaju u poslu kojim se bave i koji su vrlo motivisani da svakim danom uče i napreduju.

Strast prema inovaciji je nešto što nas vodi da idemo napred i da budemo u korak sa svim novim tehnologijama, kako bismo našim klijentima pružili i više od onog što očekuju od nas.

Svaki novi izazov na kom radimo nas čini jačim, boljim i uspešnijim, a dugogodišnje poslovne relacije sa mnogim korisnicima naših rešenja prerasle su u odnos poverenja i prijateljstva.

Mnogo se ponosimo time što smo uspeli da izgradimo i učvrstimo iskrene i prave prijateljske odnose unutar kompanije, i što smo kreirali okruženje i kulturu koji su sada već nadaleko poznati po sjajnoj radnoj atmosferi!

Тоgether@Algotech upravo označava odnos poverenja, brige, povezanosti i zajedništva koji postoje između zaposlenih, bez obzira u kom timu pripadaju i čime se bave.

Prati nas na Instagramu

You@Algotech

Ukoliko i ti težiš da se kontinuirano razvijaš, napreduješ i usavršavaš, a da pritom u potpunosti uživaš u poslu i radnom okruženju, Algotech je pravo mesto za tebe. Program podrške i mentorstva prilikom započinjanja radnog odnosa omogućiće ti brzo prilagođavanje i uvođenje u posao.

Plan razvoja koji se kreira u saradnji za mentorom, nadređenim i HR službom, omogućiće ti da u svakom trenutku znaš koja su očekivanja i pravac u kom se kreće tvoja karijera. Razmena iskustava na projektima, obuke, edukacije, treninzi, brainstorming sesije će ti pomoći da nadogradiš svoje znanje i spremno dočekaš sve buduće izazove.

Lični plan razvoja

Dodatno zdravstveno osiguranje

Žurke, druženja, porodični dan i proslave

Jubilarni pokloni i novogodišnji paketići za decu

Obezbeđen ručak, kafa, čaj…

Sportske, teambuilding aktivnosti, stoni fudbal, online yoga

Kako da nam se pridružiš?

Postani deo Algotech tima

Pogledaj trenutno otvorene pozicije, a ukoliko se ne prepoznaješ u njima, a želiš da postaneš član našeg sjajnog tima, prijavi se putem General Application Form i ostavi svoj CV i podatke u našu bazu. Čim se otvori pozicija koja odgovara tvom profilu i karijernim interesovanjima, pozvaćemo te da se bolje upoznamo!

Ako želiš da saznaš nešto više o kompaniji ili imaš dodatnih pitanja, pogledaj naše stranice na socijalnim mrežama ili nam piši na: hr@algotech.rs