Networking

Danas, većina glasovnog, video i data saobraćaja putuje odvojenim mrežama. Kako raste potreba za online pristup informacijama i uslugama, mnoge organizacije traže način da efikasno integrišu svoje aktuelne odvojene mreže u jednu, multiservisnu mrežu. Sa jednom mrežom koja nosi sav protok saobraćaja, oni očekuju da dobiju širi dijapazon integrisanih usluga uz zaštitu dosadašnje investicije i kontrolu budućih troškova.
U susret potrebama ove tranzicije, kompanije koje se bave proizvodnjom sistema za umrežavanje razvijaju nove proizvode i tehnologije koje povećavaju propusni opseg, kvalitet i upravljivost mreža.
Na taj način jedinstvena mreža može da prenosi glas, video i podatke efikasno i pouzdano uz olakšanu upravljivost i kontrolu i povećanu sigurnost.

Povezani proizvodi

Extreme switching

Višenamenski niz modularnih svičeva namenjenih različitim korisnicima, od povezivanja malih preduzeća/kampusa sve do provajdera i cloud data centara. Obezbeđujući performanse terabit-klase, visoku dostupnost i redundansu, naša ekonomični, skalabilni i inteligentni […]

Extreme wireless

Extreme Wireless je do sada neprevaziđen Wi-Fi pristup za veliki broj korisnika. Iz tog razloga Extreme Networks nosi titulu “Zvanični Wi-Fi Provajder za NFL”. Ovo takođe znači da povezujemo vašu […]