Skip to Content

Blog

3 prednosti daljinskog upravljanja Digital Signage ekranima

Algotech Wallboard Digital Signage rešenje – cloud bazirano rešenje za upravljanje sadržajima na ekranima

0 Continue Reading →

Pogledajte kako je bilo na DIGITAL River DAY konferenciji

Digital River Day B2B konferencija namenjena najnovijim digitalnim trendovima. Digital Signage, Digitalne Cene, E-formulari, ECM rešenje, novosti iz Avaye

0 Continue Reading →

Digital Day 3 – B2B konferencija

Konferencija pod sloganom “Surf the digital wave” je namenjena kompanijama koje prolaze kroz digitalnu transformaciju u poslovanju

0 Continue Reading →

Digital Signage: Novi talas digitalne transformacije

Digitalni reklamni panoi sve više zamenjuju nekadašnje postere i flajere. Pogledajte kakve mogućnosti donose. Digital signage

0 Continue Reading →

OnBase

OnBase rešenje, kompanije Hyland, vam omogućava da automatizujete vaše poslovne procese, da upravljate svojim poslovnim informacijama i sve to u jednoj platformi. OnBase rešenje može da komunicira sa vašim postojećim aplikacijama i omogućava vam da u svakom trenutku dođete do pravih informacija. Jednom kada dobijete kontrolu nad svim informacijama, stećićete jasnu sliku svih kompanijskih procesa, a dokumentaciji i informacijama ćete pristupati u realnom vremenu.

0 Continue Reading →

Digitalna prodajna mesta pomoću Algotech savremenih rešenja

Svedoci smo sve učestalije digitalizacije svega što nas okružuje, od kućnih aparata, automobila, pojave različitih gedžeta, pa sve do potpune izmene načina rada i poslovanja. Kompanije, trgovinski lanci i brendovi su shvatili da i oni moraju da se prilagode ovom trendu i na taj način povećaju konkuretnost i ojačaju svoju poziciju na tržištu.

Tako je i mobilni operater Vip mobile u mesecu maju otvorio dva savremena i potpuno digitalizovana centra za svoje korisnike. Dejan Turk, CEO Vip Mobile, je svečano otvorio prvi digitalizovani centar u Smederevu u prisustvu mnogobrojnih zvanica i korisnika, dok je drugi prodajni objekat počeo sa radom u novom tržnom centru u Beogradu – Ada Mall, koji je 23.05. otvorila Branka Pudrlja Durbaba. U pitanju je prvo prodajno mesto  koje je otvoreno u okviru digitalizovanog pulta.

vip mobile digitalizovani centri

Algotechova savremena softverska i hardverska rešenja, omogućili su da korisnici dožive potpuno digitalno iskustvo u okviru Vip mobile prodajnih mesta.

Vip mobile će od sada svojim korisnicima prikazivati najaktuelnije ponude na Digital Signage ekranima, a sve to pomoću Wallboard Digital Signage platforme. Wallboard platforma omogućava laku i brzu promenu sadržaja koji se prikazuju na ekranima.

digitalne-cene

Pored profesionalnih Digital Signage ekrana, u radnjam se nalaze i touch screen ELO i ProDvx displeji, koji omogućavaju posetiocima ovih digitalizovanih centara da sami pogledaju kompletnu Vip mobile ponudu mobilnih telefona i drugih uređaja i još brže i lakše dođu do informacija koje ih interesuju.

digitalne-cene

Primena Digital Signage rešenja u svetu je do sada pokazala:

1. Da digitalni displeji privuku 400% više pogleda potrošača nego kada se koristi tradicionalni štampani materijal
2. Da je 80% brendova dodatno povećalo svoju prodaju (do 33%) nakon upotrebe Digital Signage rešenja
3. Da je Digital Signage recall rate daleko veći nego u slučaju korišćenja bilo koje druge forme tradicionalnog reklamnog medija (83% potrošača se seća sadržaja koji je viđen na digitalnom ekranu)
4. Da to povećava konkurentnost i intenzivira kontakt sa vašim klijentima.

Uz Digital Signage ekrana, u Vip mobile digitalizovanim centrima se nalaze i digitalne cene. Rešenje za digitalne cene omogućava kreiranje, kontrolu i upravljanje cenama na digitalnim pločicama/displejima.

Pomoću ovih digitalnih cena, nema više štampanja, niti montiranja cena na desetine, pa čak i stotine proizvoda u okviru jednog prodajnih objekta. Ažuriranje cena radi se kroz softversko rešenje, koje ove izmene čine bržim i efikasnijim nego što se to radilo ikada do sad.

Zamislite samo koliku uštedu donosi ovakvo rešenje, a i mogućnosti koje vam ono pruža. Od sada, bez problema u toku jednog dana možete menjati kompletan cenovnik vaših proizvoda i to samo kroz par klikova.

Pozivamo vas da posetite nove Vip mobile digitalizovane centre i doživite potpuno digitalno iskustvo.

 

digitalne-cene

0 Continue Reading →

Podržite NURDOR porodicu

NURDOR je udruženje roditelja dece obolele od raka, koje olakšava život deci oboleloj od te teške bolesti i njihovim najbljižima, pružajući im praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.

NURDOR udruženje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje, a od danas to možete postati i Vi. Kao društveno odgovorna kompanija, ali pre svega kao ljudi, dali smo svoj doprinos razvoju SMS servisa za redovne mesečne donacije, u saradnji sa ostalim mobilnim operaterima.

Zato i Vas pozivamo da pošaljete SMS poruku sa tekstom 2 na broj 1150, postanete redovni mesečni donator udruženja NURDOR i tako date svoju podršku deci oboleloj od raka. Cena mesečne poruke iznosi 200 dinara.

NURDOR-SMS
Pogledajte šta je sve NURDOR uradio za 15 godina postojanja:

· SEDAM igraonica na hemato-onkološkim odeljenjima
· Više od HILJADU I PETSTO porodica kojima je pružena podrška za vreme i posle lečenja
· Više od HILJADU potpuno besplatnih rehabilitacija za decu koja su se izlečila
· PET roditeljskih kuća za smeštaj i brigu o deci koja se leče i njihovim porodicama
· Više od ŠEST STOTINA radionica psiho-socijalne podrške za roditelje
· Više od PEDESET edukacija za volontere
· Više od TRIDESET publikacija
· Više od HILJADU akcija senzibilisanja javnosti
· Više od 50 besplatnih kampova za izlečenu decu i njihove roditelje
· HILJADU volontera
· ŠEST edukacija medicinskog osoblja
· Preko STO HILJADA volonterskih sati
· Više od 300 MILIONA dinara uloženih u unapređenje uslova lečenja
· TRI inicijative za promenu propisa
· JEDNA POTPUNO NOVA BOLNICA, na dva sprata i 800 kvadratnih metara, koja je sada najbolje opremljena ustanova ove namene na Balkanu

Na čemu još radi NURDOR:

· Završetak i opremanje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu i podizanje standarda u uslovima lečenja ostalih dečjih hemato-onkoloških odeljenja u zemlji
· Realizacija brojnih rehabilitacionih kampova za decu i roditelje, kao i novih edukacija
· Borba za prava roditelja na bolovanje tokom celog lečenja deteta
· Omogućiti školovanje za decu srednjoškolskog uzrasta tokom lečenja
· Otvaranje nacionalnog pedijatrijskog kancer registra, koji je osnova svakog programa za lečenje, ishod i dugo praćenje u pedijatrijskoj onkologiji (uvođenje sistema dugog praćenja nakon izlečenja).

0 Continue Reading →

PSD2 – od regulatornog zahteva do poslovne prilike

Kako se bliži početak nove ere u bankarstu, odnosno uvođenje PSD2 regulative, Algotech je u saradnji sa SRC Slovenija organizovao bankarski skup pod nazivom: PSD2 – od regulatornog zahteva do poslovne prilike.

Na ovom značajnom događaju, koji se održao 16. maja u hotelu Falkensteiner u Beogradu, prisustvovali su predstavnici vodećih banaka u Srbiji.

Nakon uvodne reči, kojom je generalni direktor Algotecha, Dragan Gajić, otvorio ovaj skup usledilo je prvo u nizu predavanje na temu analize PSD2 regulativnog okvira, gde su svi prisutni imali prilike da saznaju sve pojedinosti u vezi PSD2 regulative. Kroz jedan jednostavan primer kupovine u online shopu, pokazana je razlika između trenutnog načina online plaćanja i online plaćanja kada PSD2 regulativa stupi na snagu. Takođe smo se osvrnuli i na način na koji banke ovu regulativu mogu pretvoriti u različite poslovne prilike i tako unaprediti način svog poslovanja i kvalitet usluge koju pružaju svojim korisnicima.

Tilen Rebec, regionalni direktor prodaje iz SRC Slovenija, održao je vrlo zanimljivo predavanje na temu: PSD2 – strateške opcije i tehnološke implikacije za banke (tehnologija je važna: RTS!!!, API, Open banking Digital platform, bezbednost).

Tomaž Borštner, Technology division Manager iz kompanije Bankart takođe je uzeo učešće i dao više detalja o samom rešenju i praktičnoj primeni: one-step plaforma za PSD2 – jedinstven inteterfejs za povezivanje sa mnogim finansijskim uslugama.

Sam događaj je zaključila panel diskusija „Odgovori na izazove otvorenog bankarstva i PSD2“. Na tridesetominutnom panelu su učetvovali Branko Greganović, CEO NLB Banke Srbije, Tomaž Borštner, Technology division Manager iz Bankarta, dok je moderator panela bio Miha Žerko, CEO iz SRC Slovenija.

Glavni zaključak, do kog su došli svi učesnici ovog skupa, je da PSD2 regulativu, koja će u potpunosti promeniti način rada i funkcionisanja današnjeg bankarstva, moramo posmatrati kao poslovnu priliku i prilagoditi se novim izazovima koje će ona doneti.

0 Continue Reading →

Cisco IoT: Konekcija ka budućnosti

Cisco Connect konferencija održana je 19.03.2019. godine u Hotelu Crown Plaza u Beogradu. Tema ovogodišnje konferencije je bila: Global Vision, Local Knowladge. Posetioci konferencije su imali priliku da saznaju koji su to trendovi u poslovanju u digitalnom okruženju. Fokus Cisco Connect 2019 je bio i na bezbednosti, jer je odbrana od sigurnosnih pretnji u rastućem digitalnom svetu imperativ poslovanja. Takođe, predstavljene su i novi standardi savremene komunikacije, digitalizovani radni procesi i kao novo iskustvo održavanja sastanaka.


Mnogobrojnim predavanjima, radionicama i demonstracijama predstojećih najnovijih Cisco rešenja i proizvoda, prisustvovalo je preko 700 učesnika iz domaćih i stranih kompanija, zatim predstavnika javnog sektora i servis provajdera.
Kompanija Algotech, kao srebrni sponzor Cisco Connect konferencije, održala je predavanje na temu Cisco IoT: Konekcija ka budućnosti. Predavanje su držali Milovan Pijović, Business Development Manager i Siniša Božić, Pre-sales engineer.

Prisutni posetioci su na našoj prezentaciji saznali šta se to očekuje u narednom periodu na polju razvoja IoT-ja. Takođe, posetioci su se upoznali i sa ulogom i pozicijom koju kompanija Algotech, kao Cisco partner, planira da ostvari, a to je da zajedničkim snagama rade na edukaciji tržišta i na razvoju inženjerskog kadra.

Cisco i Algotech, kao partneri, prepoznali su mogućnosti koje svima nama mogu olakšati i unaprediti kvalitet života, a vezani su upravo za razvoj ovih tehnologija. Tehnološki prikaz kao i dosadašnje studije slučaja koje su globalne, a koje su i Cisco i Algotech prepoznali kao mogućnost na regionalnom tržištu, bile su, takođe, deo prezentacije.

Istakli su da je po Garneru IoT jedan od najznačajnijih tehnoloških trendova transformacije digitalnog poslovanja od 2018. do 2023. godine.

Na kraju samog predavanja, Milovan Pijović je iznenadio prisutne posetioce i dodelio Jovan Rončević Cisco Certificate Gift Card u iznosu od $100, koju Jovan može iskoristiti prilikom sledećeg polaganja Cisco ispita.

0 Continue Reading →

Algotech Bosna i Hercegovina – uspešan početak poslovanja najmlađeg člana Algotech grupe

Algotech Bosna i Hercegovina – uspešan početak poslovanja najmlađeg člana Algotech grupe

2 Continue Reading →