Algotech je član Kluba Prijatelja UNICEF-a

Algotech podržava akcija UNICEF-a preko SMS servisa na kratkom broju 9656 kojim je korisnicima omogućeno da redovno mesečno doniraju akcije UNICEF-a za sada samo iz Telenor mreže. Projekat je realizovan sa ciljem sakupljanja mesečnih donacija za potrebe naših najmlađih, pa je na taj način UNICEF odmah bio u mogućnosti da donira veliki broj paketa hrane i ćebadi deci u poplavama ugroženim područjima u maju mesecu 2014.

Tehničku podršku ovom servisu, pored Algotecha, obezbedio je i Telenor omogućivši svojim korisnicima da prijavom na sms servis svakog prvog u mesecu doniraju 100 din.

Kao društveno odgovorna kompanija Algotech od 2008. godine podržava velike humanitarne TV projekte na nacionalnim TV stanicama, a samo u 2014. godini je podržao dva velika humanitarna projekta, TV projekat “Pozovi, pomozi” realizovan 23. maja 2014. na TV Prva i projekat „Teleton-za poplavljenu Srbiju“ realizovan 25. maja 2014. na prvom kanalu nacionalnog servisa Srbije (RTS1).

S obzirom da već tradicionalno podržavamo velike humanitarne akcije, posebna nam je čast što smo u mogućnosti da istaknemo i ovaj elektronski bedž člana Kluba Prijatelja UNICEF-a.