Algotech nagrađen na Cisco Collaboration Summit-u u Lisabonu

Kompanija Algotech je na tradicionalnoj Cisco Collaboration EMEAR konferenciji, koja se ove godine održala u Lisabonu, dobila nagradu za poslovna dostignuća u 2015. godini.

Konferencija je okupila Cisco partnere u Collaboration i Contact Centar oblasti i tom prilikom uručene su nagrade vodećim partnerima.

Uz to, Cisco je promovisao novu strategiju i pravce razvoja kompanije dok je kompanija Algotech, kao jedan od partnera, održala veoma posećenu prezantaciju pod nazivom Cisco&Algotech strateško partnerstvo.

Tom prilikom prisutni učesnici konferencije su upoznati sa dosadašnjim rezultatimo saradnje kompanija Cisco i Algotech, kao i sa daljim planovima i razvojnim ciljevima vezanim za ovu saradnju, pre svih u oblasti razvoja kontakt centar rešenja.

Anticipirajući razvojne trendove u poslovnom okruženju, kompanija Algotech kreirala je optimalan poslovni portfolio uz kvalitetnu inženjersku podršku, koja je svojim razvojnim potencijalom sposobna za razlicite vrste softverskih prilagodjavanja i integracija, a sve u skladu sa zahtevima korisnika.