Algotech podržao humanitarnu akciju „SRCE ZA DECU“

Humanitarni projekat “SRCE ZA DECU” je deo velike dobrotvorne akcije Blic fondacije, čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za decu Srbije, starosti do 13 godina, koja žive ispod svake granice siromaštva. S tim u vezi, biće organizovan i veliki TV projekat “SRCE ZA DECU na TV Pinku, u ponedeljak 1. aprila 2013. sa početkom u 21h.

U emisiji će poznate ličnosti iz kulturnog, medijskog i sportskog života Srbije odgovarati na telefonske pozive gledalaca i razgovarati sa njima.

Pun iznos prikupljenog novca će biti iskorišćen za pomoć deci kojoj je neophoda i tako doprineti ojačanju porodičnih kapaciteta i omogućiti da se sva deca uključe u redovne društvene tokove, a time i obezbediti jednake uslove odrastanja za svu decu Srbije.

Pored kompanije Algotech kao tehničkog sponzora, akciju su podražali Telekom i NTH media omogućivši pozivanje humanitarnog broja 0905/700-700, dok su MTS, VIP i Telenor podržali primanje humanitarnih SMS poruka na broj 2552.

Telefonski pozivi će biti naplaćivani 120 dinara po pozivu, svaki minut razgovora će koštati 120 dinara, a cena SMS poruke iznosiće 100 dinara.

Svi učesnici u realizaciji ovog projekta odrećiće se kompletne zarade u korist ovog humanitarnog projekta.