Algotech tradicionalno podržava humanitarnu akciju Teleton u organizaciji UNICEF-a

Algotech je i ove godine podržao Teleton – humanitarnu akciju u okviru proslave 70 godina postojanja i rada UNICEF-a pod sloganom „Za svako dete nada“.

Teleton pod nazivom „Pozovi Pomozi“ organizuje se sa ciljem da se prikupe sredstva za podršku najugroženijoj deci i njihovim porodicama u Srbiji. Algotech kao društveno odgovorna kompanija već dugi niz godina podržava veliki broj humanitarnih akcija, jer to smatra pravim načinom da aktivno doprinese razvoju i dobrobiti društva u kome živimo i radimo.

Humanitarni TV projekat Teleton je, kao deo velike dobrotvorne akcije UNICEF-a u Srbiji realizovan u cilju prikupljanja sredstava za podršku najugoroženijoj deci i njihovim porodicama u Srbiji. TV projekat Teleton-“Pozovi Pomozi” emitovan je na programu TV Prva, u utorak 13. decembra 2016, sa početkom u 20h.

U emisiji je učestvovalo preko 60 poznatih ličnosti iz estradnog, kulturnog, političkog, medijskog i sportskog života Srbije (Predrag Miki Manojlović, Vanja Udovičić, Dejan Tomašević, Sloboda Mićalović, Aleksandar Šapić, Dado Topić, Marija Šerifović i dr) odgovarali na telefonske pozive gledalaca i razgovarali sa njima. Tokom dvočasovnog programa, emitovani su i interesantni prilozi o radu UNICEF-a u svetu i Srbiji, uz muzičke nastupe i intervjue sa učesnicima.

Svi učesnici u realizaciji ovog projekta, uključujući i Algotech, odrekli su se zarade u korist ovog humanitarnog projekta. Pun iznos prikupljenog novca će biti iskorišćen za programe UNICEF-a za decu u Srbiji.

Zahvalnica UNICEF-a