Altitude

Altitude Software i Algotech predstavljaju buduće trendove u Customer Engagement i Omnichannel komunikacijama

Tokom proteklih 10 godina uspešne partnerske saradnje, kompanije Altitude Software i Algotech su kreirale napredna tehnološka rešenja za poboljšanje okruženja u oblasti iskustva korisnika (Customer Experience)

Altitude Software, globalni provajder omnichannel rešenja za unapređenje iskustva korisnika, i kompanija Algotech razvili su savremena tehnološka rešenja kako bi reafirmisali dugogodišnje partnerstvo i ojačali prisustvo na lokalnom i regionalnom tržištu u oblasti Customer Engagementa i Omnichannel komunikacija.

algotech

U cilju dodatnog unapređenja dugog i uspešnog partnerstva kompanije Altitude Software i Algotech će organizovati zajednički event u novembru 2018. godine u Beogradu, gde će promovisati najnovija poslovna rešenja. Dve partnerske kompanije će na njemu predstaviti inovacije i unapređenja za upravljanje savremenim kontakt centrima vezana za interaktivnost, integraciju i Cloud rešenja. Veliki broj uspešno realizovanih zajedničkih projekata, koje su kompanije do sada partnerski razvile i implementirale kod značajnih klijenta u sektoru bankarstva, osiguranja i javnih usluga (kao što su Unicredit, Unika, Komercijalna banka, Sberbank, Raiffeisenbank, Poreska uprava Srbije idr.) još jedna su potvrda ove izuzetne poslovne saradnje.

Na zajedničkom Altitude – Algotech eventu biće predstavljeni sledeći aktuelni trendovi i koncepti:

  • Evolucija Cloud rešenja,
  • Virtuelni asistenti,
  • Veštačka inteligencija,
  • Chatbots u komunikacionim kanalima kao što su Facebook Messenger, Skype, Slack.
  • Napredna rešenja za snimanje i obuku, zajedno sa video integracijom.

O kompaniji Altitude Software

Altitude Software nudi omnichannel rešenja za kompanije širom sveta, kako bi postigli integrisano upravljanje interakcijama klijenata i jedinstveno iskustvo koja unapređuju poslovanje. Altitude Experience je softverska platforma za upravljanje kontakt centrom, potpuno modularna i skalabilna, koja integriše komunikacije i kontaktne kanale u kompanijama. Altitude Software ima 25 godina poslovnog iskustva, preko 300.000 korisnika i 1100 klijenata u 80 zemalja. Kompanija Altitude Software je i nosilac preko 50 nagrada i svetskih priznanja za inovacije u oblasti korisničkog iskustva.

Više informacija možete naći na Altitude Software