Digital Signage u TC Galerija u Beogradu - Virtuelna šetnja

Digital Signage u TC Galerija u Beogradu – Virtuelna šetnja

Galerija Beograd je najveći tržni centar u regionu, kao i jedini evropski tržni centar na obali reke! Pored impresivne veličine, Galeriju karakteriše i najnovija tehnološka dostignuća koja se mogu videti u okviru samog centra i prodajnih objekata. Svakako jedno od njih je i primena Digital Signage rešenja radi plasiranja promocija, akcija i raznih korisničkih informacija.

digital signage u tržnim centrima
Digital Signage u tržnim centrima

Digital Signage je jedan od najlakših, najbržih i najefikasnijih načina da potencijalne kupce privučete u svoje prodajne objekte, a zatim da povećate prodaju proizvoda i stvorite okruženje u kom žele da kupuju.

Prema istraživanjima, 8/10 kupaca je ušlo u prodavnicu zbog Digital Signage ekrana koji privlači njihovu pažnju. Preko 40% kupaca kaže da Digital Signage ekrani mogu uticati na odluku prilikom kupovine, jer se relevantne informacije pružaju blizu mesta kupovine.

Kako se u našem portfoliu nalazi platforma za upravljanje sadržajima na ekranima, kako i profesionalni ekrani i video wall-ovi, naši klijenti su prepoznali važnost korišćenja ovog vida rekliranja. Tako su i u svoje prodajne objekte u okviru tržnog centra Galerija, instalira najsavremenije ekrane, a pomoću naše platforme, lako i brzo upravljanje sadržajima i kampanjama i to sa udaljene lokacije.

Naši korisnici koji u okviru svojih prodajnih objekata i poslovnica koriste sve prednosti Digital Signage rešenja su: BENU apoteka, n selection, PUMA, Vip mobile i SBB.

benu apoteka n selection puma vip mobile sbb

Virtuelna šetnja kroz TC Galerija

Pogledajte Virtuelnu šetnju kroz Galerija tržni centar i zakoračite u svaku od pomenutih radnji ili poslovnica i doživite potpuno digitalno iskustvo.

virtuelna šetnja kroz Galerija tc
Kliknite na sliku

Primena Digital Signage rešenja u TC Galerija

Benu Apoteka

Benu Apoteka – Cloud bazirano rešenje za upravljanje sadržajima na Digital Signage ekranima omogućilo je lako i brzo kreiranje i zakazivanje kampanja sa bilo koje lokacije. Od sada, promocije u okviru Benu Apoteke mogu brzo da se smenjuju, jer više nije potrebno štampati i postavljati postere i flajere. Tačno iznad pos terminala, instaliran je impresivan video wall sačinjen od čak 15 ekrana postavljenih u portret modu, veličine 55 inča svaki.

Naše profesionalno rešenje za upravljanje sadržajima na ekranima omogućilo je preciznu sinhronizaciju materijala koji se prikazuje na ovom video wall-u. Prilikom ulaska u Benu Apoteku prvo što ćete ugledati je moćan Digital Signage ekran veličine od čak 98 inča, koji je postavljen u portret modu. Uz sve to, pored polica sa proizvodima postavljeno je pet Digital Signage ekrana visoke osvetljenosti na kojima promocije koje se prikazuju dolaze do punog izražaja. Takođe, postavljen je i jedan touch screen ekran, veličine 43 inča, koji pruža mogućnost dodatne interakcije sa kupcima.

n selection

n selection, premium brend N Sport prodajnog lanca sportske opreme, svoje aktuelne kampanje najvećih svetskih brendova prikazuje pomoću naše platforme za upravljanje sadržajima na Digital Signage ekranima. Sa bilo koje lokacije i bilo kog uređaja.

Uvek aktuelne kampanje prikazuju se na video wall-u sastavljenog od četiri profesionalna Digital Signage ekrana, veličine 55 inča svaki.

PUMA

PUMA, svetski poznata marka sporske opreme, koju zastupa N Sport prodajni lanac, u okviru svog prodajnog objekta plasira promotivne materijale, pomoću cloud platforme za upravljanje sadržajima na ekranima. Promotivni sadržaji dolaze do punog izražaja na Ultra HD profesionalnom Digital Signage ekranu, veličine od 65 inča.

Vip mobile

Vip mobile je prepoznao važnost digitalizacije svojih poslovnica pa je tako transformisao svoje poslovnice u prave digitalne centre. Korisnici Vip mobile usluga mogu na jednom od pet touch screen interaktivnih ekrana da sami pogledaju ponudu telefona i druge opreme, informišu se o cenama i specifikaciji uređaja.

Na ovaj način korisnik brzo i bez čekanja može dobiti sve željene informacije, čime je značajno unapređeno njihovo zadovoljstvo pruženom uslugom. Pored ovih pet interaktivnih ekrana, nalaze se i dva Digital Signage ekrana veličine 55 inča, gde se prikazuju sve najaktuelnije ponude i promocije.

Vip mobile je u svoje digitalne centre postavio i digitalne cene (ESL – electronic shelf labels) i na taj način uveo revolucionarno rešenje za prikazivanje, i što je još važnije ažuriranje cena i specifikacija proizvoda. Nema više štampanja na desetine, pa čak i stotine proizvoda u okviru jednog prodajnog objekta.

Ažuriranje cena radi se kroz softversko rešenje koje ove izmene čine bržim i efikasnijim nego ikada do sada.

SBB

SBB – Na samom ulazu u SBB poslovnicu naićićete na dva uspravna “City light” ekrana od 55 inča na kojima se prikazuju aktuelne promocije. U okviru poslovnice postavili smo veliki video wall sastavljen od 3×3 Digital Signage ekrana veličine od 49 inča svaki.

Želite prezentaciju Digital Signage rešenja, kontaktirajte nas: