Algotech na Sinergiji 2017

Engage Digitally- Algotech na Sinergiji 17

25-27. oktobar 2017. Crowne Plaza, Beograd

Algotech je partner jedne od najvećih ICT konferencija u regionu – Sinergija17.

Sinergija je jedna od najznačajnih i najuticajnijih godišnjih konferencija posvećena digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope, koja se ove godine održava sedamnaesti put za redom.
Fokus ovogodišnje Sinergije, koja nosi naziv Engage Digitally, bio je usmeren na:

  1. digitalnu transformaciju,
  2. značaj start-up zajednice,
  3. preduzetništvo i open source softvere,
  4. Cloud tehnologije,
  5. IT bezbednost i implementaciju najnovijih tehnologija u biznisu.

 

 

Prva dva konferencijska dana (25-26. oktobar) su Tehnički dani sa fokusom na ekspertska predavanja iz različitih oblasti IT-a i bili su organizovani kao predavanja u nekoliko paralelnih sesija. Treći dan Sinergije (27. oktobar) je organizovan kao Biznis dan, gde je bilo prilike da se čuje intrigantno predavanje Džejmsa Vitakera, istaknutog inženjera kompanije Microsoft, o veštačkoj inteligenciji, cloudu i budućim trendovima u IT industriji. Nakon toga usledila je interesantna panel diskusija na temu digitalne transformacije i četvrte industrijske revolucije u Srbiji. Moderator diskusije bio je Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

 

Kompanija Algotech, kao partner Sinergije17, imala je svoj štand koji su posetili mnogobrojni posetioci. Expo zona Sinergije17, smeštena u holu ispred konferencijskih sala, omogućila je posetiocima i izlagačima interakciju sve vreme trajanja konferencije.

 

 

Shodno fokusu svoje poslovne orijentacije na digitalizaciju procesa komunikacije i automatizaciju poslovnih procesa, Algotech je na Sinergiji predstavio svoje Digital Signage rešenje. Digital Signage rešenje podrazumeva digitalne displeje (ekrane) koji se koriste da informišu i pridobiju pažnju korisnika, uglavnom na javnim mestima (prodajni objekti, čekaonice, izložbeni saloni, učionice, restorani i sl.).

Algotech Digital Signage marketinško rešenje pruža:

  • Idealan način efektivne vizuelizacije proizvoda, bez velikih inicijalnih ulaganja,
  • Intenzivniji kontakt sa klijentima i povećavanje konkurentnosti biznisa,
  • Kompletno rešenje – po operativnom modelu za ugovoren broj meseci,
  • Kvalitetnu podršku, održavanje, nadzor i izveštavanje,
  • Pouzdanog partnera u iskoraku biznisa ka digitalnoj komunikaciji.