Proslava 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Algotech Srbija

Kompanija Algotech ove godine proslavlja dvadesetogodišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji. Tim povodom je na splavu Vizantia proslavljen ovaj značajan jubilej u prisustvu velikog broja zvanica i zaposlenih.

Osnovan 1992. godine, Algotech je danas postao lider u integraciji Kontakt Centar rešenja i rešenja za objedinjene komunikacione usluge. U Srbiji Algotech zapošljava preko 60 ljudi, dok je na nivou cele Algotech grupacije zaposleno preko 200 stručnjaka.

„Mi ćemo nastaviti poslovnu politiku koja počiva na načelu da je za naše korisnike samo najbolje dovoljno dobro. Konstantno radimo na uvođenju novih trendova i implementaciji najsavremenijih poslovnih i tehnoloških rešenja, pratimo potrebe naših korisnika i unapredjujemo standarde poslovanja. Naš plan za naredni period je da poslovnim aktivnostima učvrstimo lidersku poziciju nosioca novog, drugačijeg koncepta, koji će našim klijentima omogućiti da posluju još efikasnije nego do sada“, rekao je Aleksandar Bakoč, direktor Algotecha.

Za dvadeset godina poslovanja Algotech je aktivno doprineo razvoju zajednice u kojoj posluje, saradjujući sa RTS na humanitarnom projektu Teleton, kao i kroz saradnju sa Unicefom kroz projekat Halo beba. Takodje, Algotech svake godine pruža pomoć i podršku pojedincima i institucijama koji se bave tehnološkim, naučnim i istraživačkim radom.