Slušalice

Slušalice za kancelariju i kontakt centre sa ugrađenom funkcijom za uklanjanje šuma i vrhunskim zvukom – Bluetooth slušalice i zvučnici – Bežične sportske slušalice – True wireless slušalice …
Slušalice i zvučnici za rad u kancelariji:
Ovaj asortiman slušalica i zvučnička posebno je optimizovan za kancelarijski rad i pozivne centre. Rade odmah po uključivanju i interoperabilne su sa vodećim UC platformama renomiranih proizvođača, kao što su Cisco, Microsoft, Avaya, i mnogi drugi. Svi modeli slede stroge standarde zaštite od buke u cilju protekcije vašeg sluha od iznenadnih akustičnih oscilacija i osiguravaju da ne budete izloženi štetnim nivoima zvuka u toku radnog dana.
Slušalice sa NC funkcijom za eliminaciju buke:
Dizajnirane za bučne otvorene kancelarijske prostore, slušalice sa funkciom za uklanjanje šuma napravljene su tako da blokiraju pozadinski šum i pomognu vam da budete fokusirani. Nude pasivan metod za uklanjanje šuma, koji filtrira visokofrekventnog šuma. Sofisticirani modeli koriste ugrađenu tehnologiju aktivnog uklanjanja šuma, koja koristi majušne mikrofone za prikupljanje ambijentalnog šuma i generišu “anti-noise” signal, aktivno kontrirajući niskofrekventnim zvucima. Kada nemate poslovne pozive, možete koristiti ove slušalice za slušanje muzike.
Žičane slušalice:
Žičane slušalice direktno se povezuju na vaš računar preko USB ili 3.5mm porta i omogućavaju vam da počnete da razgovarate u roku od par sekundi. Ne morate da brinete zbog neželjenih prekida poziva niti da će vam se potrošiti baterije. Postoje mono (za jedno uho) ili duo (za dva uha) modeli, pa možete izabrati onaj koji preferirate. Mnogi modeli su napravljeni tako da izdrže dugotrajno korišćenje, sa izdržljivim Kevlar kablovima i ručicom koja može rotirati 360 stepeni bez pucanja. Dovoljno su komforne za celodnevno nošenje, a opremljene su specijalnim mikrofonima za uklanjanje šuma, čime se osigurava da druga strana jasno čuje vaš glas.
Bežične slušalice:
Bežične slušalice koriste Bluetooth ili DECT tehnologiju za vezu sa vašim leptopom, smartfonom ili tabletom. Imaju bežični domet od skoro 100 metara, tako da možete napustiti radni sto dok ste na vezi, na primer da pokupite štampani materijal ili pronađete dokumente. Većina modela se konektuje za više uređaja istovremeno, što vam omogućava da jednostavno prenesete poziv koji je u toku sa vašeg mobilnog uređaja na PC u kancelariji. Neki modeli imaju specijalnu bazu i ekran osetljiv na dodir za upravljanje pozivima. Bežične slušalice dostupne su u mono (za jedno uho) ili duo (za dva uha) verzijama.
Konferencijski zvučnici:
Radi se o portabilnim zvučnicima koje možete da nosite sa sobom kuda god da idete. Omogućavaju vam da održite konferencijski poziv u kome mogu učestvovari ostali prisutni u prostoriji. Svi modeli osiguravaju da obe strane u razgovoru čuju jedna drugu jasno i bez smetnji.
Osnovni model je idealan za male prostorije i povezuje se za vaš leptop, tablet ili telefon preko USB ili 3.5mm kabla. Model srednje klase dodaje opciju za bežičnu konekciju preko Bluetooth-a. Dok model više klase može da opsluži velike konferencijske sale sa oko 15 učesnika. Ima specijalne ZoomTalkTM mikrofone, koje izoluju glas osobe koja govori.