IP Office Platform - Avaya rešenja za objedinjene komunikacije i kolaboraciju

avaya ip office Platform

Upoznajte se sa komunikacionim, konferencijskim i infrastrukturnim rešenjima koja omogućavaju interakcije u realnom vremenu, integrišući glas, video, podatke, poruke, konferencije, mobilnost i još mnogo toga. Dok vas Avaya uvodi u svet mobilnosti, aplikacija, društvenih mreža i cloud-a, vaši zaposleni postaju sve integrisaniji, a produktivnost raste. Zadovoljstvo vaših klijenata je u porastu, a inovacije se razvijaju. A dok rastete, možete da računate na neuporedivu skalabilnost i fleksibilnost na bilo kom nivou i lokaciji, od malih ekspozitura, do korporativnog sedišta.
Promenite način na koji vodite biznis tako što ćete stvoriti konzistentno iskustvo vašim klijentima i zaposlenima. Bez obzira na to gde se nalaze, koje uređaje ili aplikacije koriste, korisnici mogu da telefoniraju, šalju poruke, koriste konferencijsku vezu, kontakt centar, video i sistem objedinjenih komunikacija—na fleksibilnoj Avaya platformi.

Sačuvajte vašu investiciju uz rešenje koje se jednostavno i povoljno prilagođava promenama u komunikacionim potrebama kompanije. Počevši od tek pet korisnika, Avaya IP Office™ se jednostavno može proširiti tako da zadovolji potrebe 3.000 korisnika na jednoj ili na 150 lokacija.
Omogućite svojim mobilnim timovima da bolje sarađuju i promovišu prodaju—bilo gde, bilo kada i putem bilo kog uređaja.
Smanjite IT troškove uz platformu koja zaista radi odmah po uključivanju, koje bez ikakvog napora spušta aplikacije vašem osoblju. WebRTC aplikacije omogućavaju click-to-call preko Google for Work-a, Salesforce.com, i Microsoft Office 365.
Oslonite se na Avaya službu podrške da optimizujete učinak vaše platforme. Možemo vam pomoći da produžite životni vek proizvoda i zaštitite vašu investiciju u Avaya tehnologiju.
Ubrzajte rast pomoću IP Office rešenja i kreirajte konzistentne interakcije u okviru kompletnog poslovanja.

Mobilnost

Budite povezani u cilju neprekidne produktivnosti, sa bilo kog mesta
To što ste na putu više ne znači da ste van kancelarije. Svaki član tima ima samo jedan broj koji klijenti koriste da ga kontaktiraju na bilo kojoj lokaciji, preko bilo kog uređaja. Rutirajte sve pozive na kancelariju kako bi osigurali privatnost. Smanjite troškove provajdera tako što ćete telefonirati preko najbližeg dostupnog WiFi-a. Omogućite udaljenim i mobilnim zaposlenim sve što imaju u kancelariji preko bilo kog uređaja, uključujući pristup korporativnom imeniku, pristup i kontrolu nad konferencijama, presence, i instant poruke (instant messaging). Vaš zaposleni može da koristi IP Phone od kuće—bez VPN troškova—što omogućava Avaya Session Border Controller.

Video

Sastanite se gde god da ste, preko bilo kog uređaja—baš kao da se vidite uživo
Video unosti akciju u život. Bilo da se sastajete sa saradnicima na udaljenoj lokaciji, partnerima na drugom kraju države ili korisnicima širom sveta, uživajte u sastancijma lice-u-lice preko jednostavnog, intuitivnog i prikladnog videa. Koristite prednosti HD videa, držite prezentacije i crtajte po njima, kako bi sastanke učinili produktivnijim, efikasnijim i sadržajnijim. Sve što vam treba je Internet i PC, Mac, ili smartphone. Avaya IP Office virtualne sobe za sastanke interoperabilne su sa vodećim sobnim video konferencijskim sistemima.

Multikanalnost

Povećajte angažman vaših klijenata
Unapredite korisničko iskustvo i efikasnost agenata u kontakt centru tako što ćete vašem kontakt centru dodati moćne, a pristupačne, multikanalne funkcionalnosti uključujući glas, email, web chat, SMS i fax. Pretvorite troškovni u profitni centar tako što ćete automatski inicirati outbound prodajne kampanje u vreme kada agenti nemaju dolazne pozive. Bilo da se odlučite za lokalnu, ili implementaciju iz cloud-a, Avaya ima kompletna kontakt centar rešenja koja će pratiti vaš rast.