3 prednosti daljinskog upravljanja Digital Signage ekranima

Zamislite da koristite televizor bez daljinskog upravljača. Moguće je, ali nije baš zgodno. To isto važi i za korišćenje Digital Signage ekrana na raznim lokacijama bez mogućnosti daljinskog pristupa.

Srećom, ako koristite Algotech Wallboard rešenje za upravljanje vašim sadržajima na Digital Signage ekranima, onda već držite daljinski upravljač u rucu jer je platforma cloud bazirana. To znači da ekranima možete upravljati sa bilo koje lokacije u bilo kom trenutku. Za upravljanje sadržajem potrebno je samo da se ulogujete sa bilo kog uređaja koji je povezan na internet, bez potrebe da budete blizu ekrana koji želite da administrirate. Rešenja koja su cloud bazirana štede vam vreme i čine upravljanje ekranima na više lokacija jednostavnim.

Upravljanje Digital Signage ekranima koje je zasnovano na cloud-u može vam se učiniti zastrašujućim i tehnički zahtevnim, ali je u stvari vrlo jednostavno i otvara široki spektar mogućnosti marketing timu i kompanijama koje njima upravljaju. Omogućava precizno, ciljano, relevantno, pravovremeno i jednostavno korišćenje interaktivnih ekrana, a to je od koristi i vlasnicima i publici.

S daljinskim upravljanjem, vaša Digital Signage mreža postaje orkestar; a admin panel je dirigent koji svim ekranima govori šta treba svirati, i kada svirati kako bi se stvorila dobro komponovana simfonija.

3 glavne prednosti upotrebe cloud bazirane platforme za upravljanje sadržajima na Digital Signage ekranima:

1. LAKO I BRZO UPRAVLJANJE SADRŽAJIMA

Kao i kod većine tehnologija, i Digital Signage platforma treba da bude vrlo laka za rad i korišćenje od strane zaposlenih. Uz daljinsku administraciju, ažuriranje digitalnih ekrana jednako je brzo i jednostavno kao i ažuriranje vašeg Facebook naloga na pametnom telefonu. Admin panelu može se lako pristupiti s bilo kog uređaja povezanog na internet, a sadržaj se može menjati u samo par klikova.

Takođe, administrator ima mogućnost korišćenja kalendara objave, pa tako za npr. Crni petak, možete pripremiti i zakazati vaše ponude koje će onda automatski početi da se objavljuju u zakazano vreme. Ukoliko je to od ponoći, to naravno znači da ne morate biti budni i raditi do ranih jutarnjih sati, već sve to možete unapred pripremiti i zakazati željenu kampanju.

2. CENTRALIZOVANO UPRAVLJANJE SADRŽAJIMA

Kao što je spomenuto, cloud platforma je vaš daljinski upravljač za upravljanjem sadržajima na Digital Signage ekranima. A s jednim centralizovanim daljincem, kompanije ne moraju da se brinu o doslednosti i koordinaciji između ekrana i različitih lokacija. Svaki pojedinačni zaposleni može da radi na platformi u isto vreme kad i drugi zaposleni rade i, takođe, može videti šta to drugi rade i menjaju na ekranima. Algotech Wallboard platforma funkcioniše slično kao i zajednički Google dokument, gde svaki korisnik može uneti i videti promene koje su uneli ostali korisnici.

Centralizovano upravljanje sadržajima

3. FLEKSIBILNOST

Jedan od glavnih razloga zašto kompanije prelaze na Digital Signage rešenja jeste veća fleksibilnost prilikom razmene informacija, slažete se? Ukoliko kompanije ne žele da se menjaju, one će zadržati isti statički poster i nikada neće razmišljati o njegovoj promeni. Očigledno kompanije žele da se menjaju, ali ponekad te promene mogu oduzeti mnogo vremena, i samo izazvati dodatnu „glavobolju“ uz kašnjenje u objavi novih informacija.

Upravljanje sadržajima

Međutim, pomoću cloud bazirane platforme za upravljanje sadržajima, menjanje i prilagođavanje nikada nije bilo lakše. Pomoću centralizovanog cloud sistema, sadržaj se može menjati bilo kada, bilo gde i na bilo kom ekranu. Dakle, ako u vašem maloprodajnom objektu ponestane proizvoda koji su predmet kampanje, možete istog trenutka zaustaviti tu kampanju i promeniti proizvod koji reklamirate, a koji imate na zalihama. Zamislite da ste kompanija za prodaju nekretnina i da se nova atraktivna nekretnina pojavila na tržištu. To znači da istog trenutka možete na svojim ekranima prikazati kampanju za nju.

BONUS PREDNOST # 4: UČINITE DA DIGITAL SIGNAGE BUDE ZABAVAN!

Digital Signage servis je kreativan i vizualan skup alata koji treba biti primamljiv kupcima, ali u isto vreme i zabavan! Daljinskim upravljanjem se uklanjaju poteškoće postavljanja sadržaja, dok se, u isto vreme, obezbeđuje da se na svakom ekranu prikaže odgovarajući sadržaj. To znači da marketari, vlasnici kompanija i brendova imaju više vremena i energije da se posvete kreiranjem kreativnih sadržaja, kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal Digital Signage servisa.

Za više informacija o Algotech Wallboard Digital Signage platformi, kontaktirajte nas za besplatan DEMO i prezentaciju platforme!