thirty years

30 godina unapređivanja biznis sistema, inovacija i komunikacije

U januaru 2022. godine, kompanija Algotech obeležava 30 godina od osnivanja.

2022. godina za kompaniju Algotech predstavlja vrlo značajan jubilej. Počeli smo kao mala, porodična kompanija, koja je tokom ovih godina izrasla u lidera u oblasti sistema integratora najsavremenijih tehnoloških rešenja, koju čini više od 75 visoko motivisanih i izuzetnih profesionalaca.

Danas, sarađujemo sa više stotina najvećih kompanija iz Srbije i regiona. Posvećenost naših zaposlenih kroz pružanje najkvalitetnije usluge i servisa, uvođenje inovacija, i pružanje izvanredne korisničke podške, predstavljaju ključ našeg uspeha.

U protekle 3 decenije, zajedno smo rasli sa našim klijentima, ali i uspostavili čvrsta partnerstva sa vodećim inovativnim kompanijama.

Osnivač i direktor kompanije Algotech, Aleksandar Bakoč, ukazuje na to da ćemo uvek imati fokus na onome što tek dolazi:

„Algotech je za 30 godina poslovanja izrastao u renomiranu regionalnu IT kompaniju, a iznad svega smo ostali verni prvobitnim idejama: da klijentima damo vanserijsku uslugu, da poslujemo u skladu sa etičkim normama i da unapredimo poslovnu kulturu u regiji. Verujem da smo u tome uspeli, ali isto tako smatram da nas te iste ideje i dalje motivišu da sa novom energijom i strašću nastavimo da stremimo ka tome da utičemo na stvaranje boljeg društva. Ipak smo prošli samo prvih 30 godina.”

Hvala svima koji su nam omogućili da dostignemo ovako značajno postignuće!

O Algotechu

Algotech je liderska kompanija u oblasti dizajniranja i implementacije najnaprednijih sistema integrisanih komunikacija.

Već 30 godina, Algotech iz godine u godinu kreira proizvode i rešenja bazirane na najnaprednijim poslednjim tehnološkim svetskim dostignućima.

Ono što nas čini propoznatljivim je sposobnost naših eksperata da najnovija svetska rešenja prilagode domaćem tržištu na najbolji i najefikasniji način.

Još od osnivanja, 1992. godine, naša misija je uvek bila da idemo korak dalje od drugih u potrazi za najsavremenijim inovativnim rešenjima u oblasti integrisanih komunikacija. Danas, nakon 30 godina postojanja, uspešno poslujemo na tržištima Srbije, Češke, Slovačke, Poljske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije. A industrije u kojima poslujemo su mnogobrojne uključujući telekomunikacije, finansije i bankarstvo, osiguranje, medicinu, javni sektor i lokalne samouprave, logistika, distribucija i maloprodajni lanci…