Mesto gde se okupljaju sve banke

Posle jednogodišnje pauze, usled globalne pandemije Korona virusa, sledeće nedelje se organizuje 20. jubilarna Technobank konferencija, koja na jednom mestu okuplja sve zaposlene iz bankarskog i finansijskog sektora.

Konferencija će biti održana 22. i 23. septembra 2021. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, dok je otvaranje najavljeno za sredu, 22. septembra u 9:00 časova, a na njoj posetioci će moći da vide i čuju više o savremenim IT rešenjima upravo iz finansijskog sveta.

Kompanija Algotech će se i ove godine naći u društvu bankara i drugih kompanija učesnica ove konferencije, stoga vas pozivamo da posetite naš štand broj 25 u toku oba dana konferencije, gde ćete moći da uživo pogledate demonstracije naših inovativnih rešenja, ali i da poslušate naše prezentacije.

Prvog dana 22. septembra od 14:25 možete čuti našu prvu prezentaciju koju će održati Mark Craddock (Director of Revenue iz kompanije FORCS), na temu Digitalna transformacija uz pomoć rešenja za bespapirno poslovanje („Digital Transformation with Paperless solution“).

Drugi dan, 23. septembar od 12:20, rezervisan je za naše drugo predavanje od strane André Winkelmann (Territory Manager iz kompanije Hyland), koji će pričati na temu Bespapirnog bankarsta (Algotech – Paperless Bank).

Technobank konferencija

Izdvajamo i izjavu organizatora koji bliže govori o samoj konferenciji, „Svi koji posete Technobank će pored komunikacije sa učesnicima, biti u prilici da prisustvuju predavanjima renomiranih domaćih i internacionalnih kompanija koje će u kratkim slotovima predstaviti svoja rešenja. Uz to nam je veoma drago što će pojedine kompanije svoja rešenja i studije slučaja predstaviti u vidu online predavanja, čime ćemo posetiocima omogućiti da se upoznaju sa aktuelnostima iz ovih oblasti sa drugih svetskih tržišta“ (Izvor b92).

Technobank konferencija

Takođe, kako su i dalje na snazi određene epidemiološke mere, organizatori ističu: „Da bismo organizaciju događaja prilagodili trenutnoj situaciji, primenićemo sve preporučene epidemiološke mere tokom trajanja konferencije. Želimo da se svi naši posetioci osećaju sigurno, a da u isto vreme budu u prilici da komuniciraju uživo posle dugo vremena. Radi lakše komunikacije, obezbedili smo i transparentne (providne) zaštitne maske za sve registrovane učesnike“ (Izvor b92).