Vasa Šegrt new CEO

Novi CEO kompanije, Vasa Šegrt, govori o budućim planovima

Kompanija Algotech objavljuje imenovanje Vase Šegrta za novog generalnog direktora, koji će na tom mestu zameniti osnivača kompanije, Aleksandra Bakoča. U sklopu ambicioznih planova regionalnog proširenja, Aleksandar Bakoč će pruzeti ulogu predsednika upravnog odbora i nadziraće rad direktora svih Algotech kompanija u region.

Vasa Šegrt je već započeo da radi na osvajanju novih tržišta i izgradnji strateških partnerstava koji će pomoći da Aglotech još brže i efikasnije ostvari svoje ciljeve, a u saradnji sa menadžment timom Algotecha će nastviti da gradi kontinuitet pružanja vrhunske usluge klijentima.

Kompanija Algotech postoji od 1992. godine kada su je osnovali Aleksandar i Goran Bakoč. Počeli su sa samo jednom kancelarijom, ali su zahvaljujući brzom rastu kroz par godina otvorili kancelarije širom Evrope. Sada kompanija Algotech posluje u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i drugim zemljama, dok će ubuduće intenzivirati sa širenjem svog prisustva u EMEA regionu.

„Veoma sam počastovan što ću preuzeti funkciju generalnog direktora kompanije Algotech u Srbiji. Želim da se zahvalim osnivačima, Aleksandru i Goranu Bakoču, na poverenju koje su mi pružili i radujem se što ću pomoći našoj kompaniji da nastavi dalji rast. Svi zajedno se radujemo nastavku ekspanzije na nova tržišta, posebno u EMEA regionu, nudeći nove, još inovativnije usluge. 

Verujemo da će naše usluge i proizvodi omogućiti našim klijentima da svojim krajnjim korisnicima ponude vrhunsko korisničko iskustvo. Unapred se radujem saradnji sa Algotech timom u Srbiji, ali i ostalim članicama Algotech grupacije, kako bismo zajedno nastavili da razvijamo napredne tehnologije, koje pomažu izgradnji korisničkog iskustva u novom digitalnom svetu, kao što su rešenja za prirodno razumevanje govora (NLU), konverzacijski botovi, AI chat botovi i slični!“ ističe Vasa Šegrt.