digital-signage

ALGOTECH WALLBOARD - DIGITAL SIGNAGE REŠENJE ZA OGLAŠAVANJE

ŠTA JE WALLBOARD?

Wallboard Digital Signage je platforma za iniciranje slanja digitalnih sadržaja i brendiranih poruka putem mreže digitalnih ekrana. Jedinstven i dinamičan sadržaj tako se može kreirati i publikovati preko jednog monitora, video zida ili mreže digitalnih ekrana.

Budući da su ekrani digitalni, na takvoj površini može se prikazati znatno veća količina informacija nego na tradicionalnim štampanim materijalima, reklamama i bilbordima.

Wallboard Digital Signage platforma je nova generacija efektivne komunikacije na privatnim i javnim prostorima. Wallboard.info Content Management System koristi prednosti najnaprednije tehnologije, kako bi kreiranje, korigovanje i upravljanje sadržajima bilo jednostavno i brzo.

Wallboard poseduje pametne aplikacije za Android, Windows, Samsung, ChromeOS,  BrightSign, PWA (iOS i Linux), LG media plejere, kao i CMS/controller server koji može biti u Cloud-u ili na lokaciji klijenta. Uz to, Wallboard je takođe opremljen sa superiornim interfejsom za editovanje sadržaja, preko koga možete kreirati i distribuirati digitalne sadržaje bez posredničkih aplikacija jednostavno, kao i u MS Power Point-u.

digital-signage

Benefiti Algotech Wallboard Digital Signage platforme

Jednostavan DRAG-AND-DROP editor

Svim ekranima upravljate sa jedne lokacije

Nije potrebno programersko znanje

Možete raditi sa bilo kog uređaja

Lako zakazivanje kampanja

Dostupan veliki broj dizajniranih elemenata

Digital Signage platforma i software za digitalno oglašavanje

Zamislite da s jednog kompjutera možete da upravljate mrežom ekrana koji se nalaze na jednoj ili više lokacija. Uz svega nekoliko klikova možete da kreirate dinamičku poruku koja se u realnom vremenu prikazuje na odabranim ekranima. I to sve bez ikakvog dodatnog razvoja ili programerskog znanja. Upravo to omogućava Algotech Wallboard rešenje. Ono obuhvata i funkcionalnosti kao što su drag‑and‑drop editor, animacija elemenata, zakazivanje kampanja, kreiranje interaktivnog materijala. To omogućava da svoju marketinšku poruku brzo i lako prikažete na svim ekranima u sistemu.

Posebno se ističe integracija sa IoT uređajima u okruženju, kao što su senzori za svetlo ili senzori pokreta, i prikazivanje različitog sadržaja u zavisnosti od toga šta oni detektuju. Sadržajima se može upravljati putem aplikacije za mobilne uređaje, a izdvaja se i podrška za lift and learn tehnologiju – gde se sadržaj ekrana menja u zavisnosti od toga koji proizvod je kupac podigao s pulta. Algotech Wallboard platforma je kompatibilna sa najvećim proizvođačima profesionalnih Digital Signage ekrana i najzastupljenijim operativnim sistemima, kao što su: Android, iOS, Windows, Linux

Profesionalni VESTEL digital signage ekrani

Pored Vestel profesionalnih ekrana pogledajte u ponudi su u LG, Samsung, ELO Signage ekrani

Smart Signage Displays
Smart Signage Displays

(43”, 49”, 55”)

Professional Displays
Professional Displays

(43”, 49”, 55”)

Professional Signage Displays
Professional Signage Displays

(43”, 49”, 55”)

Kompletnu ponudu VESTEL Digital Signage ekrana

MOŽETE NAĆI NA OVOM LINKU

Preuzmite brošuru i saznajte sve o Wallboard servisu i digitalnom oglašavanju na Digital Signage ekranima

Sve o Digital Signage

 • 06феб

  3 prednosti daljinskog upravljanja Digital Signage ekranima

  Read More →
 • 13нов

  Digital Day 3 – B2B konferencija

  Read More →
 • 04нов

  Digital Signage: Novi talas digitalne transformacije

  Read More →
 • 29мај

  Digitalna prodajna mesta pomoću Algotech savremenih rešenja

  Read More →
 • 25нов

  Algotech Digital Day

  Read More →
 • 15сеп

  Interaktivni ekrani u prodajnim objektima – u službi povećanja prodaje!

  Read More →