Vesti

Aurora predstavljena na Technobanku 2015.

16. 04. 2015

Kompanija Algotech, kao zlatni sponzor Technobanka 2015, prezentovala Aurora softversko rešenje za upravljanje upitima, potraživanjima i prigovorima klijenata

Algotechu “Partner in Customer Excellence” partnerski status od kompanije Avaya “Partner in Customer Excellence”

18. 02. 2015

Status je još jedna potvrda visokog kvaliteta usluga i brige o klijentima koje Algotech stavlja u svoj poslovni fokus.

AURORA - novo softversko rešenje za upravljanje upitima, zahtevima i prigovorima klijenata

11. 02. 2015

Kompanija Algotech je, u svojim poslovnim prostorijama, promovisala novi softverski proizvod, pod nazivom “Aurora”, sa osnovnom namenom da unapredi brigu o korisnicima u servisnim organizacijama.

Algotech na sajmu prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama - 112 EXPO

24. 09. 2014

Kompanija Algotech je učesnik i izlagač na međunarodnom sajmu prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama "112 EXPO" (23-26. septembar), čiji su glavni pokrovitelji Ministarstvo unutrašnjih poslova - Sektor za vanredne situacije i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Uprava za bezbednost i zdravlje na radu.

Algotech je član Kluba Prijatelja UNICEF-a

24. 07. 2014

Algotech podržava akcija UNICEF-a preko SMS servisa na kratkom broju 9656 kojim je korisnicima omogućeno da redovno mesečno doniraju akcije UNICEF-a za sada samo iz Telenor mreže. Projekat je realizovan sa ciljem sakupljanja mesečnih donacija za potrebe naših najmlađih, pa je na taj način UNICEF odmah bio u mogućnosti da donira veliki broj paketa hrane i ćebadi deci u poplavama ugroženim područjima u maju mesecu 2014.

Algotech podržao dva nacionalna humanitarna TV projekta „Pozovi, pomozi“ i „Teleton - za poplavljenu Srbiju“

26. 05. 2014

Algotech je protekle nedelje podržao dva velika humanitarna TV projekta „Pozovi, pomozi“ i „Teleton - za poplavljenu Srbiju“. Projekti su realizovani s ciljem prikupljanja pomoći za gradjane Srbije pogođene velikim poplavama, a učesnici u realizaciji ovih projekata odrekli su se dobiti, ustupajući svoju opremu i aktivirajući call centar za pozivanje.

AlgoCloud Video konferencija predstavljena na Technobanku 2014.

10. 04. 2014

Kompanija Algotech, kao zlatni sponzor Technobanka 2014. najprestižnije konferencije o bankarskim tehnologijama u Srbiji, prezentovala AlgoCloud video konferencijsko rešenje.

Algotech podržava UNICEF-ovu kampanju “Ispunimo obećanje dato deci“

12. 03. 2014

Kancelarija UNICEF-a u Srbiji započela je kampanju koja promoviše značaj redovnih pojedinačnih donacija za dugoročno rešavanje problema sa kojima se součavaju deca u Srbiji.

Algo Cloud servisi – u skladu sa zahtevima vremena i potrebama korisnika

06. 02. 2014

Cloud predstavlja inovativnu organizaciju računarskih resursa koja omogućava njihovo maksimalno iskorišćenje, ali istovremeno i preraspodelu prema aplikativnim zahtevima.

Održan „Serbian Open Exchange – IXP Workshop“

12. 12. 2013

Prvi po redu „Serbian Open Exchange – IXP Workshop“ održan je 4. i 5. decembra u Beogradu u hotelu Trim.