Vesti

Algotech tradicionalno podržava humanitarnu akciju Teleton- SRCE ZA DECU

25. 05. 2016

Algotech je i ove godine podržao Teleton - humanitarnu akciju koju je organizovala Radio televizija Srbije i Blic fondacija. Cilj ovog humanitarnog projekta bio je opremanje svih porodilišta u Srbiji aparatima za skrining sluha kod novorođenčadi.

Technobank 2016 - Algotech predstavio koncept Journey to a better CX

11. 05. 2016

Kompanija Algotech, kao zlatni sponzor Technobanka 2016. najprestižnije konferencije o bankarskim tehnologijama u Srbiji, prezentovala je koncept Journey to a better CX, odnosno Putovanje ka izuzetnom korisničkom iskustvu.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" kompaniji Algotech kao regionalnom lideru u oblasti IT tehnologija

23. 03. 2016

Prestižno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević", koje se dodeljuje za posebne poslovne i društvene rezultate, uručeno je kompaniji Algotech 23. marta u Rektoratu Beogradskog Univerziteta, odnosno u Kapetan-Mišinom zdanju.

Savremene tehnologije u funkciji razvoja preduzetništva

11. 03. 2016

Konferencija “Perspektive razvoja malih i srednjih preduzeća u Srbiji”, organizovana je u saradnji MTS i European Consulting Group u hotelu Holliday Inn 11. marta kao deo CEED projekta u Srbiji, a jedan od učesnika bila je i kompanija Algotech.

Bisnode grupa ocenila Algotech kreditnim rejtingom AAA

18. 02. 2016

Algotech je sertifikovan ocenom kreditnog rejtinga AAA u 2015 godini, drugi put zaredom, što je dokaz dugogodišnjeg uspešnog poslovanja kompanije. Na osnovu analize finansijskog poslovanja za proteklu 2015. godinu sprovedene od strane Bisnode Srbija, kompanija Algotech postigla je najvišu ocenu bonitetne izvrsnosti koja oslikava najviši kreditni rejting u poslovanju – AAA. Kompanija je u 2015. godini ispoštovala stroge kriterijume međunarodne kategorizacije i procene, te postala ekskluzivni nosilac AAA sertifikata izvrsnosti gde, od ukupno 108 kompanija koje se bave ovom delatnošću u Srbiji, sa profitom na tržištu Srbije posluje svega 48 kompanija.

Algotech je postao Cisco Advanced Technology Partner

01. 02. 2016

Za manje od mesec dana Algotech je ostvario drugi veliki uspeh u saradnji sa kompanijom Cisco.

Algotech nagrađen na Cisco Collaboration Summit-u u Lisabonu

11. 01. 2016

Kompanija Algotech je na tradicionalnoj Cisco Collaboration EMEAR konferenciji, koja se ove godine održala u Lisabonu, dobila nagradu za poslovna dostignuća u 2015. godini.

Nastavljena saradnja Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i kompanije Algotech

11. 12. 2015

U sklopu dugogodišnje saradnje Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda i kompanije Algotech, 11. Decembra je Dragan Jelić (Presales Director u kompaniji Algotech) održao predavanje “Avaya IP telephony and Unified Communications “.

Algotech na međunarodnom sajmu bezbednosti, objekata, infrastrukture, lica i poslovanja iSEC

13. 10. 2015

Na Beogradskom sajmu otvoren je 5. iSEC – Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova i u saradnji sa Udruženjem za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije i ostalih strukovnih asocijacija.

Algotech INTERACT Forum

07. 10. 2015

Algotech, u saradnji sa kompanijom Cisco, organizovala INTERACT Forum u hotelu Falkensteiner, Beograd.